Hoe het bedrijf is ontstaan en wat we doen

De professionals van Engetic hebben elkaar ontmoet tijdens het studeren, waarbij de meeste van ons van het mbo kwamen met de drive om meer te leren en een impact te maken. Samen deden wij de studie Business IT & Management, deze studie legt veel focus op bedrijfskunde en innoverende IT-aspecten die het bedrijfsleven kunnen beïnvloeden.

Tijdens de studie hebben we veel leuke momenten meegemaakt en daardoor een goede band opgebouwd, dit willen wij delen met onze klanten. Het studeren bracht namelijk veel samenwerking met zich mee en die samenwerking willen wij behouden. Vandaar ons motto: “Samen werken is Samen groeien”.

Verder moesten wij vaak projecten doen bij verschillende bedrijven, hierbij kwamen de heren van Engetic vaak hetzelfde probleem tegen. De moeite die bedrijven hebben met IT.

Maar hoe konden deze studenten nu hulp bieden aan deze bedrijven, deze vraag werd gesteld door één van ons tijdens een drankje in Rotterdam. Toen viel er een kwartje, we gaan het zelf doen. We startte Engetic om de hulp te bieden, die u nodig hebt.

Door onze studie hebben wij veel kennis opgedaan van bedrijfskunde, software development, Business Intelligence & project- en proces management. Dit betekent dat wij in de bedrijfsketen veel punten kunnen analyseren en verbeteren waar nodig.

De professionals van Engetic (Tim, Calvin, Mitchel, Tom, Ramon)

Vond u ons verhaal interessant en wilt u meer weten over Engetic, neem dan contact op met info@engetic.nl of bel naar 06 22469236. Wij horen graag van u!

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling

Mitchel Valk

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Aanbevolen blogs

Elk bedrijf heeft een website nodig. Voor een klant is het de visitekaart dat de kwaliteit en niveau van dienstverlening weergeeft. Als bedrijf wil je deze dan ook zo professioneel mogelijk presenteren. Echter hebben startende bedrijven die voor het eerst een website aanvragen vaak geen idee van de kosten die hieraan gekoppeld staan. In deze

Lees meer...

Wat is Augmented reality eigenlijk, is het hetzelfde als Virtual Reality en wat zijn de mogelijkheden voor jou? Augmented Reality is een toegevoegde realiteit, althans dat is de letterlijke vertaling, maar in werkelijkheid is het een stuk simpeler. Het kan tegenwoordig makkelijk met de telefoon, door bijvoorbeeld het filmen van een blikje Coca Cola en

Lees meer...

Get Energetic with Engetic!

Wij zijn er voor al uw ICT gerelateerde problemen.