De Covid-19 epidemie heeft heel de wereld in zijn greep. Echter met de versoepelingen die komende maanden ingaan , is er werk aan de winkel! Daarom is het nemen van een Website of Webshop om al uw klanten te informeren over uw corona regelingen van essentieel belang.

De epidemie heeft voor u als mkb’er veel nadelen; klanten gaan het huis niet uit en bestellen al hun benodigdheden online. Dit betekent dan ook dat u veel profijt kan halen door een online aanwezigheid zoals: een website of webshop.

U kunt dan bijvoorbeeld uw diensten verlenen of uw producten verkopen, Engetic kan u garanderen om binnen een week klant ready te zijn. Dit zorgt ervoor dat u snel gebruikt kunt maken van deze investering. Wij bieden ook hulp bij het inrichten van de logistiek achter uw webshop. Deze hulp bieden wij u gratis aan, want als het goed gaat bij u dan gaat het goed bij ons!

Voor hulp tijdens deze corona tijden bied Engetic verschillende oplossingen aan, dit kan zijn voor bijvoorbeeld een professionele informatie pagina of een innovatieve webshop. Ook kunnen wij u helpen met het inkijken van uw huidige website verkeer en hoe wij deze kunnen verbeteren. En als laatste kunnen we u ook helpen met business intelligence, zodat u alle informatie over uw klanten optimaal gebruikt.

Heeft u interesse in één van deze oplossingen tijdens de corona tijden? Dan kunt u bellen naar 06 22469236 of een bericht achter laten in het contact formulier. Dan zorgen wij dat u de beste hulpt krijgt met uw online presentatie!

Namens het team van Engetic; blijf veilig en succes met uw business in deze zware tijden.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling

Mitchel Valk

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Aanbevolen blogs

We hebben er allemaal last van, we zitten binnen en binnen en binnen. Hoe kan je nou deze tijd nuttig besteden in plaats van uit het raam te staren en te denken “Wanneer mag ik weer?!” Schrijf een blog zou ik zeggen! Wij van Engetic willen graag iedereen stimuleren om maandelijks een blog te schrijven. 

Lees meer...

Wat is een creatieve bedrijfscultuur? Hoe creëer je creatieve bedrijfsculturen? Kan ik mijn medewerkers stimuleren op het gebied van creativiteit? Hoe kan ik zelf creatief denken? Dit zijn allemaal goede vragen die een manager of CEO in de 21ste eeuw zichzelf kan stellen. Creativiteit en innovatie bieden een hoop mogelijkheden en kansen voor elk bedrijf.

Lees meer...

Get Energetic with Engetic!

Wij zijn er voor al uw ICT gerelateerde problemen.