Think about the future


Het is de start van een nieuw decennia, misschien wel de meest innoverende ooit! Er zijn voor het jaar 2020 veel nieuwe ideeën die de business op hun kop gaan zetten. Waar kan jouw business gebruik van maken en hoe zorg jij dat je boven de concurrentie staat? Door deze blog zal u goed voorbereidt het jaar 2020 in gaan.

5G netwerk, wat brengt het?

Het “netwerk van de toekomst” voor velen, de verwachtingen zijn groot en het huidige mobiele aanbod is klein. Echter kan dit allemaal veranderen in 2020 waarbij de volgende reeks aan mobiele toestellen 5g gaan ondersteunen. Enkele bekende merken zoals; Samsung, Huawei, Nokia, Xiaomi, Sony & LG, zijn grote supporters van 5g en zullen dit netwerk zeker groot brengen.

Wat betekent dit voor u?
De uitrol van 5g in 2020 zal de downloadsnelheid op 1gb per seconde (Dat zijn 1000 mb’s of een aflevering van uw favoriete serie op Netflix per seconde!) stellen, dit betekent dat alles sneller is dan ooit tevoren. Dit biedt grote kansen in de E-commerce en cloud omgevingen. Hier kunt u denken aan het gebruik van video’s en virtual- of augmented reality om uw bedrijf een boost te geven.

Het begin van een supersnelle en altijd verbonden wereld.

Het belang van User Reviews

User Reviews zijn van groots belang voor de sales binnen uw bedrijf! Hoe vaak kijkt u naar de reviews van een product of dienst om snel te zien wat de voor- en nadelen zijn, is het wel de moeite waard om het product aan te schaffen.

Het is ook belangrijk dat de User Reviews positief zijn voor uw producten en diensten, vraag dus aan de klant of de ervaring goed was en wat er beter kan om de User experience te verbeteren. Het is weinig moeite voor u en de klant.

Oh en bied de klant wat leuks voor een goede review ;).

Social media Stories

Het kunnen de meeste social media gebruikers niet ontgaan zijn, de opkomst van stories in 2016-2017. Elke mainstream social media platform maakt er gebruik van; Instagram, Snapchat & TikTok. Waarbij TikTok een platform is om korte video’s te posten, in de basis een story!

De groei van belangstelling voor stories groeide 15x zo snel als de belangstelling voor verschillende nieuws feeds. Dit heeft enorme invloed gehad op de marketing en het is nog niet te laat om hier gebruik van te maken.

Big data (analytics)

Data, iets wat dagelijks op miljoenen manieren gegenereerd en gebruikt worden door duizenden bedrijven. Klinkt alsof ik het uit mijn duim zuig, toch?

Dat is echter niet het geval, data is een drijvende factor in de hedendaagse online business. Het is net een medewerker die constant onderzoek doet naar alle informatie, die invloed kunnen hebben op uw manier van denken & werken.

Het is als kleine ondernemer niet moeilijk om uw data goed te gebruiken. Er zijn veel simpele applicaties die uw data analyseert en weergeeft om zo het beste uit uw business te halen.

Houdt alleen wel in gedachte dat niet alle data gebuikt mag worden en dat gelekte data een gevaar vormt voor velen. Het beveiligen van uw data is ten alle tijden erg belangrijk.

Spraak zoeken via Google Home of Alexa

Nu dat Smart speakers zoals Google Home & Alexa een enorme trend van de afgelopen jaren is geweest gaan mensen meer gebruik maken van stem-geactiveerde zoekopdrachten. Dit is alleen maar natuurlijk, aangezien de mens graag hun doel bereikt op de makkelijkste manier. Het gebruiken van de stem is mens eigen en het wordt voorspelt dat in 2020 een derde van de zoekopdrachten met de stem geactiveerd zal worden.

Om uw online omgeving ook klaar te maken voor stem-geactiveerde zoekopdrachten, is het verstandig om bij de SEO (Search Engine Optimization) ook op te letten voor de vragen die men kan stellen over uw product en services, aangezien de letterlijke vertaling door de Smart speakers gezocht wordt.

Alles mobiel

Een must voor dit nieuwe decennia is de mobiel, voor alle online stores en online services moet in 2020 alles af te handelen zijn via de mobiele telefoon. Mede door de gemakzucht en klant ervaring, is de mobiele app industrie een van de grootste inkomsten bron van de laatste decennia. Dit zal in 2020 niet stoppen, daarom is het belangrijk om deze 3 tips te verwerken in uw mobiele omgeving: Alle betalingen in-App afhandelen, mobiel marketen, veel mogelijkheden van online betalen zoals; PayPal, ApplePay, One-Touch & IDeal.

De gig economie

in Amerika zijn bijna 36% van de werkers; freelancers. Dat betekent dat men eigen baas is maar voor andere businesses werk uitvoert. voor de kleine ondernemer is dit een grote kans. Tegenwoordig is het lastig om getalenteerd personeel te vinden, maar door een freelancer aan te nemen kan men dat probleem oplossen. Dit kan ook handig zijn wanneer u geen vast personeel nodig heeft maar van korte duur een professional nodig hebt.

Kortom de gig economie zal groeien, de verwachting in Amerika is een groei tot 43% van de workforce in 2020. Dit is een kans voor de kleine onderneming, maar ook voor de eigen baas: De Freelancer.

Van ons, voor u

Wat in 2020 de grootste trend wordt is nog de vraag, maar er zijn veel kansen voor de kleine onderneming in deze steeds toegankelijkere en innovatieve wereld.


Bij deze onze eerste blog van het nieuwe decennia, Engetic wenst u het beste toe en ziet dit decennia graag met u tegemoet!

“Op een energiek nieuw jaar!” ~ Mitchel Valk, Co-Founder

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling

Mitchel Valk

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Aanbevolen blogs

Designers, website eigenaren, website ontwikkelaars en vele andere hebben wel is van een design systeem gehoord. Ik was benieuwd wat een design systeem is dus vandaar deze design systeem voor beginners blog. We gaat het hebben over wat een design system is en wat er nou allemaal in een design systeem zit. Wat is een

Lees meer...

Elk bedrijf heeft een website nodig. Voor een klant is het de visitekaart dat de kwaliteit en niveau van dienstverlening weergeeft. Als bedrijf wil je deze dan ook zo professioneel mogelijk presenteren. Echter hebben startende bedrijven die voor het eerst een website aanvragen vaak geen idee van de kosten die hieraan gekoppeld staan. In deze

Lees meer...

Get Energetic with Engetic!

Wij zijn er voor al uw ICT gerelateerde problemen.